Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Išbandykite pažintinę pramogą Nidoje – velykinį „Geokiaušingą“

 

Pavasario švenčių proga Neringos lankytojus kviečiame leistis į smagų žaidimą visai šeimai. Velykinis „Geokiaušingas“ – tai Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro „Agila“ sukurtas azartiškas pažintinis maršrutas po Nidą, kurio pabaigoje ne tik geriau pažinsite šį nuostabų kurortą, bet ir laimėsite puikių prizų!

 

Žaidimo žemėlapyje rasite 6 inkilus primenančius namelius, paslėptus skirtinguose Nidos objektuose. Viena po kitos sekdami užuominas, tyrinėkite gyvenvietės kampelius, ieškokite ir atrastike užuominose užfiksuotus lankytinus objektus bei įveikite visą maršrutą. O galiausiai, pasiekę paskutinįjį tašką, pasidarykite asmenukę! Dalinkitės savo nuotrauka „Instagram“ su grotažyme #geokiausingas2024, arba tiesiog atsiųskite mums el. laišku į info@visitneringa.lt. Žaidimas prasideda kovos 28 d. ir tęsis iki balandžio 9 d.

 

Balandžio 10 d. burtų keliu bus išrinkti trys laimingieji žaidimo nugalėtojai ir apdovanoti šauniais prizais. 

 

Žaidimo „GeoKiaušingas 2024“ taisyklės:

 

  1. „GeoKiaušingas“ (toliau žaidimas) – nuotaikingas laisvalaikio žaidimas visai šeimai, skatinantis geriau pažinti žymius Neringos objektus. Jo metu sekant vaizdines nuorodas dalyviams reikės įveikti 6 vaizdinių mįslių maršrutą. Žaidimą organizuoja Nidos kultūros ir turizmo informacijos centras „Agila“.
  2. Žaidime gali dalyvauti visi, dalyvių amžius nėra ribojamas.
  3. Žaidimo trukmė: 2024 m. kovo 28 d. – balandžio 9 d.
  4. Pirmąją žaidimo mįslę dalyviai ras Nidos KTIC „Agila“ turizmo informacijos centre, adresu Naglių g. 18E, Nida. Iš vaizdinės užuominos dalyviai turi atpažinti lankytiną objektą, suradę jį ras ir kitą užuominą, po to trečią ir taip toliau, kol įveiks visas mįsles.
  5. Įveikę visas vaizdines mįsles, paskutinio surasto objekto (6-ojo) vietoje dalybiai turi pasidaryti asmenukę ir patalpinti Instagram su grotažyme #geokiausingas2024 arba atsiųsti ją el. paštu info@visitneringa.lt
  6. 2024 m. balandžio 10 d. 10 val. Nidos kultūros ir turizmo informacijos centre „Agila“ burtų keliu bus išrinkti 3 žaidimo maršrutą įveikę nugalėtojai. Susisieksime tik su laimingaisiais.
  7. Burtų traukime dalyvaus visi žaidimo dalyviai sėkmingai įveikę 6 mįslių maršrutą ir savo rezultatą, t. y. asmenukes, pateikę iki balandžio 9 d. 17 val. Jeigu burtų keliu ištrauktas žaidimo nugalėtojas Nidos kultūros ir turizmo informacijos centre „Agila” negalės atsiimti prizo asmeniškai, žaidimo organizatoriai susisieks su juo ir susitars dėl žaidimo nugalėtojui priimtino prizo atsiėmimo būdo. Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro „Agila” įsteigti prizai: suvenyrai su Neringos atributika.
  8. Informuojame, jog trijų nugalėtojų nuotraukos bus viešinamos žaidimo organizatorių Facebook puslapyje. 

 

Nuotr. autorius Andrius Kundrotas. 

 

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje